Вінниця
20.04.2024
2.81° C
Вгору

У Вінниці в під’їзді багатоповерхівки сусіди знайшли труп жінки

В під’їзді однієї із вінницьких багатоповерхівок між четвертим та п’ятим поверхом сусіди знайшли закривавлений труп жінки. На місце події мешканці будинку відразу викликали правоохоронців. Про це йдеться на сайті Нацполіції у Вінницькій області.

Стало відомо, що вбивство сталося ввечері, близько 21.00 години. До 28-річного вінничанина вчора, 5 січня, у гості прийшла знайома. Вони разом випивали. Невдовзі між ними стався конфлікт. Чоловік сильно побив жінку й задушив. Аби приховати сліди злочину, зловмисник помив підлогу у квартирі, де сталось вбивство, а тіло загиблої виніс у під’їзд та залишив на сходинковій площадці. 


У поліції кажуть, що загиблою виявилась 42-річна жителька Вінницького району, яка у цьому будинку винаймала квартиру. 


Як розповів начальник Вінницького районного управління поліції Віталій Курчик, підозрюваного у вбивстві жінки працівники патрульної поліцейські затримали на місці злочину, під час того як він у її квартирі мив підлогу, намагаючись приховати сліди злочину. Причину своєї поведінки затриманий пояснити не може. 



Зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin