Вінниця
29.03.2024
9.33° C
Вгору

Вінницький інклюзивно-ресурсний центр переїхав у сучасне приміщення

У Вінниці інклюзивно-ресурсний центр №2 в грудні переїхав до нового приміщення. У новому місці, серед іншого, є інтерактивний стіл, “сухий” басейн, сенсорна кімната та зала для реабілітації.

Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

– Пісочна анімація, сенсорні світильники, інтерактивний стіл, «сухий» басейн. Це все обладнано в інклюзивно-ресурсному центрі №2, який у грудні переїхав у нове приміщення. Тут допомагають дітям з особливими освітніми потребами розвивати соціальні та пізнавальні навички, емоційний інтелект, а ще – займаються з ними лікувальною гімнастикою – зазначають на сторінці Моргунова.

Мер зазначає, що раніше заклад розміщувався на базі спецшколи на вулиці Келецькій, а наразі вже переїхав до приміщення по Замостянській, 51.

Підкреслюється, що в новій будівлі здійснили капітальний ремонт за стандартами інклюзії, облаштували сенсорну кімнату, залу для реабілітації, кабінети для корекційно-розвиткових занять та закупили спеціальне сучасне обладнання.

– Інклюзивно-ресурсний центр на Замостянській буде обслуговувати мешканців Лівого берегу міста та приєднаних громад. З юними вінничанами працюватимуть професійні педагоги, вчителі-дефектологи, логопеди, практичні психологи – йдеться в публікації.

В повідомленні додають, що “спеціалісти відзначають, що у роботі з дітьми навіть інтер’єр має велике значення, тому важливо створити затишну атмосферу”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin