Вінниця
26.04.2024
10.13° C
Вгору

Перший сніг у Вінниці: комунальники з 4 ранку розчищають місто

Сьогодні у Вінниці 400 двірників та 32 одиниці техніки розчищають місто від снігу з четвертої години ранку. Прибиральники обробляють вулиці протиожеледними засобами, щоб на поверхні не утворювався лід, а тротуарами займається  малогабаритна техніка.

«Сніг у нас почав йти в ніч з 22 на 23 грудня, за прогнозами він йтиме і вдень. 24 грудня також очікуються опади, місцями сильні. Вдень очікується температура від 0 до +5 градусів. На дорогах ожеледиця, у нас оголошено жовтий рівень небезпеки», – розповів директор Вінницького обласного центру з гідрометеорології Юрій Власов.  

Як розповів начальник відділу утримання об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міськради В’ячеслав Хілінський, комунальні служби міста працюють з четвертої ранку.  У місті роблять все для того, щоб було безпечно пересуватися на дорогах та тротуарах. 

Нагадаємо, що поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій – прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Така норма передбачена в Правилах благоустрою міста, її виконання контролює Муніципальна варта.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin