Вінниця
19.04.2024
5.52° C
Вгору

В Ямпільську районну лікарню завезли “пакунок пацієнта” від “СтопВірусу”

В Ямпільську районну лікарню, яка лікує хворих на коронавірус, заступник голови Вінницької обласної ради Володимир Кістіон привіз перші «Пакунки пацієнта». Допомогу він передав головному лікарю медзакладу і та медичному директору.

«…відновив роботу спецфонду «СтопВірус» на Ямпільщині. На жаль, COVID-19 продовжує розповсюджуватись. Тому було прийнято рішення про те, що будемо спрямовувати допомогу не тільки медичним працівникам, а й пацієнтам, – повідомив Володимир Кістіон на своїй сторінці у Фейсбук. – Пакунки містять необхідні медичні засоби та вітаміни, засоби особистої гігієни та побутові речі, які мають полегшити перебування пацієнтів у лікарнях. Ще раз мав нагоду подякувати лікарям та всьому медичному персоналу за боротьбу за життя кожного пацієнта, людяність та професіоналізм».

СпецФонд Стопвірус створений на базі Фонд громади «Подільська громада». Його мета – підтримка та поширення медичних, профілактичних та інформаційних заходів протидії розповсюдженню вірусу Covid-19.

З 17 березня по 17 липня час фонд об’їздили 136 лікарняних закладів по Вінницькій області. Кожного дня формували пакунки допомоги і передавали їх згідно актів прийому-передач. Щодня звітували по надходженням, витратам та переданій допомозі. Передавали все, від засобів індивідуального захисту, ліків, дороговартісного обладнання до цукерок для лікарів та святкових Пасок для одиноких та малозахищених осіб.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin