Вінниця
18.04.2024
5.35° C
Вгору

У Вінниці розповідатимуть про соціальне підприємництво у містах

У Вінниці влаштують захід “Prof_Talks #6: Як бізнес може змінювати міста?”, де розповідатимуть як бізнес може змінювати міста та яка в цьому роль соціального підприємництва. Про це йдеться в анонсі у Фейсбуці

Захід “Prof_Talks #6: Як бізнес може змінювати міста?” відбудеться у понеділок, 21 грудня. Захід відбудеться одночасно онлайн та оффлайн у просторі Cherdak, який розташований у ТЦ Skypark. Початок о 17 годині. Для того, щоб потрапити на захід, необхідно завчасно зареєструватися за ЦИМ посиланням. Участь – безкоштовна.

Спікер заходу – Олександр Славський, громадський діяч та підприємець. Наразі він є керівником Агенції регіонального розвитку Одеської області. В минулому керував Impact Hub Odesa та був радником Прем’єр-міністра Олексія Гончарука (у період з листопада 2019 року до березня 2020-го).

– Соціальне підприємництво – один зі світових трендів, що набирає оберти з кожним роком. Універсального визначення цього терміну немає, загальне розуміння ґрунтується на тому, що це діяльність, яка забезпечує рішення соціальних, культурних та екологічних проблем бізнес методом, – йдеться в анонсі.

Під час зустрічі обговорять те, як бізнес може змінювати міста та спільноти, які приклади існують в Україні та закордоном, як запустити соціальне підприємництво та де знайти гроші на початок.

Проект Prof_Talks for business створений в результаті співробітництва Вінницької міської ради та освітньої платформи P.R.O school.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin