Вінниця
25.04.2024
9.02° C
Вгору

У Вінниці презентували документальний серіал про ветеранів АТО «Крутий Заміс»

Вчора у «Veteran Hub Вінниця» ексклюзивно презентували новий сезон серіалу «Крутий Заміс» від студії DocNoteFilms. У кінострічці розповідається про ветеранів АТО, які започаткували власний бізнес. Одну із серій відзняли  на пасіці «Медобар» ветерана Сергія Бондаренка у селі Кукавка на Вінниччині. 

Перший сезон вийшов навесні 2020 року, складався з 8 серій та був присвячений київським ветеранам. Зйомки другого завершилися влітку, і 10 нових епізодів розповідають про героїв з усієї України.

На зустрічі серіал представили продюсер та автор ідеї Сергій Малярчук, режисер Костянтин Кляцкін та оператор Павло Липа. Крім того, на показ завітали герої серії Сергій Бондаренко та Михайло Жилін – ветеран, засновник вінницької майстерні пончиків Intermezzo Donuts.

«У Вінниці одразу відчутний потужний ветеранський рух. І це не тільки Veteran Hub, який виглядає як мегасучасний центр надання допомоги учасникам бойових дій. Це, передусім, наші герої, яких ми були дуже раді побачити знову. Вживу вони виглядають ще краще, ніж у нашому серіалі – ще більш харизматичні, ще більш цікаві й надзвичайно талановиті. Важливо робити подібні офлайн-заходи, особливо на Вінничині, де живуть активні й небезпечні для ворогів люди», – поділився враженнями від презентації режисер Костянтин Кляцкін.

Прем’єра нового сезону «Крутого Замісу» планується наприкінці січня 2021 на регіональних телеканалах «Суспільного», а також на YouTube-каналі студії DocNoteFilms.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin