Вінниця
28.03.2024
13.42° C
Вгору

Викрито вінницького Пабло Ескобара

У Вінниці затримали правопорушника, про якого правоохоронці напередодні отримали інформацію про те, що за місцем проживання 40-річний вінничанин виготовляє та розповсюджує наркотичні засоби. Отриману інформацію було перевірено і підтверджено під час проведення санкціонованого обшуку з залученням кінолога зі службовим собакою.

Правоохоронцями було виявлено канабіс, пакетики з амфетаміном, близько 0,5 кг та 0,5 л прекурсорів та приладдя для виготовлення наркотичних засобів, колби, ємності, ваги з нашаруванням речовини, схожої на амфетамін. 

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Окрім цього зловмисника підозрюють у вчиненні за ст. 313 ККУ (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такі правопорушення передбачено позбавлення волі строком до 3 років. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin