Вінниця
24.04.2024
8.17° C
Вгору

Затримано грабіжників, які викрадали цигарки, алкоголь і дитячий порошок

Оперативники томашпільської  поліції затримали чотирьох жителів Одеської області, які вчиняли крадіжки акумуляторних батарей та магнітол з автомобілів жителів району. Проаналізувавши зібрані речові докази з місць вчинення злочинів, працівники поліці  ідентифікували осіб, причетних до їх вчинення і згодом затримали. Ними виявились раніше судимі за майнові злочини жителі Одещини віком 18, 20, 28 та 54 років.

Також поліцейські встановили, що зловмисники причетні ще до однієї крадіжки з вантажного автомобіля. Частину викрадених речей поліцейські вилучили під час обшуку орендованого зловмисниками будинку.

Крім цього, в помешканні затриманих працівники поліції виявили побутову хімію, техніку тютюнові вироби та продукти харчування, викрадені з торгівельних закладів. Наразі зловмисників перевіряють до вчинення крадіжок з транспортних засобів та магазинів на території Томашпільського та сусідніх районів. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За такий злочин передбачено до 6 років ув’язнення. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin