Вінниця
20.04.2024
2.89° C
Вгору

Володимир Гройсман: Сьогодні потрібно думати про людей

Володимир Гройсман міський голова Вінниці 2006-2014 років, голова Верховної Ради України 2015–2016 років, Прем’єр-міністр України 2016-2019 років, лідер партії «Українська стратегія» відвідав вінницьке ток-шоу “На часі”. 

Загалом говорили про місцеві вибори, їх результати, нові можливості та виклики влади.


За словами Володимира Гройсмана результати місцевих виборів у Вінниці та Вінницькій області і переконлива перемога представників політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» – це велика цінність, відповідальність і мотивація зробити Вінницю і Вінницьку область найпотужнішим регіоном країни. Він нагадав, що представники «УСГ» очолили 29 громад, отримали 45% місць в обласній раді, більшість у Вінницькій міській раді, а чинний мер Сергій Моргунов вдруге очолив обласний центр.

“Наша команда є абсолютно професійною і це дуже важливо сьогодні коли ми бачимо, що на рівні держави на превеликий жаль український уряд не демонструє сьогодні професійності, а навпаки він є машиною по створенню додаткових криз. Мене це дуже насторожує і я розумію, що майбутнє важке. Але те що ми сьогодні сформували представницьку владу в регіоні. з нашої професійної команди, говорить тільки про єдине – ми зробимо все, що буде залежати від нас, щоби ситуація була стабільною.”

“Наше завдання сьогодні – щоб Вінниччина була лідером. Щоб кожна людина в своїй громаді відчувала, що ситуація змінюється, хоча це все буде накриватись проблемами, які створює нам недолуга політика українського уряду, на превеликий жаль. Я завжди бажаю успіху уряду, бо успіх уряду це успіх людей!”

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin