Вінниця
19.04.2024
4.2° C
Вгору

У Вінниці завершився сезон веслування на байдарках та каное

Змагання з веслування на байдарках і каное відбулися на базі комунального закладу «Спортивна дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з веслування імені Юлії Рябчинської» третього жовтня. Про це повідомляє відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Повідомляється, що в змагання взяли участь дівчата та хлопці трьохрізних вікових категорій: 2005-2006 років народження, 2007-2008 роківнародження та 2009-2010 років народження. Вони виступали в індивідуальнихзапливах на каное та байдарках на короткі (200 метрів) та довгі дистанції –1000 та 2000 метрів.

«На змагання приїхали спортсмени із міста Хмельницького, Новодністровська(Чернівецька область) та міста Вінниці, тобто у турнірі брали участь представники трьох областей.Ці змагання є так званою підготовкою до наступного сезону. Ми зараз закриваємоцей сезон, але до турніру взяли ще молодших спортсменів, щоб оцінити їхніперспективи на наступний рік», – розповідає тренер КЗ «СДЮШОР ім. ЮліїРябчинської» Віктор Добротворський.

Після фінальних запливів проводили нагородження переможців та призерів. Також нагородили кращих спортсменів школи у різних вікових категоріях та кращих її тренерів. Переможці та призери змагань отримали дипломи і медалі, а також цінні подарунки від ГО «Відділення НОК України у Вінницькій області».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin