Вінниця
19.04.2024
5.52° C
Вгору

«Нива» здолала «Кривбас»: Наша команда пройшла три кубкових раунди

Успіхи вінницької «Ниви» в Кубку України тривають. Останнього дня вересня команда обіграла на виїзді “Кривбас” (Кривий Ріг), який відновили за ініціативою Президента України Володимира Зеленського. А іменинник дня Іван Карабін, який останні роки провів в чемпіонаті області, залишив свої ворота на замку. Також команда могла присвятити цей успіх іншим «свіжим» іменинникам – гравцю основи Олександру Калітову і тренеру із загальнофізичної підготовки Олені Колос.

Гол Ярослава Браславського

Підопічні Геннадія Приходька почали матч дуже потужно, і “Нива” довгий час не могла буквально перейти центр поля. В другій половині першого тайму вінничани вже почали демонструвати комбінаційну гру і на чужій половині поля. Щоправда, забити не змогли, хоча гострий форвард Браславський і намагався це зробити, використовуючи переваги мокрого поля при ударах здалеку.
В другому таймі “Нива” не тільки агресивно та в межах правил діяла в обороні, а й продовжувала контратаки. Одна з них увінчалася голом Ярослава Браславського, який втік від захисників, отримавши вертикальний пас з глибини і холоднокровно пробив повз Кирила Злотаря в дальній нижній кут. 0:1!

Врятували ворота

У час, що залишився, в господарів була ще перекладина, винос головою Олександром Калітовим із порожніх воріт. А також кілька забійних моментів, коли м’яч або не хотів летіти у ворота, або на місці опинявся Іван Карабін. Судячи з усього, навіть вищі сили разом із захисниками-партнерами вирішили в цей день стати на сторону вінничан.

Отже, наша «Нива» пройшла три кубкових раунди і має шанс зіграти з представником Прем’єр-ліги на власному полі!

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin