Вінниця
29.03.2024
11.6° C
Вгору

«На сьогодні головне – це результат»

«Нива» U-19 здобула другу перемогу поспіль

Вінницька «Нива» U-19 зіграла другий матч в чемпіонаті України серед однолітків. На стадіоні Палацу дітей та юнацтва наша команда приймала «Ніку-05» (Івано-Франківськ).

Перший тайм поєдинку завершився без забитих голів. На початку другого тайму гостям вдалося вийти вперед. Після швидкої атаки і прострілу наші гравці не змогли втримати суперника. 0:1.

Але вінничанам вдалося не лише відігратися, але й вирвати перемогу. За 20 хвилин до фінішу м’яч головою провів Соболь. А на 78-й хвилині Нагайський ударом ногою встановив остаточний результат – 2:1.

-«Ніка-05» – хороша команда. Це була наша перша домашня гра в сезоні. У нивівців відчувалося хвилювання. Ми будуємо новий колектив. Тому дуже задоволені перемогою. На цьому етапі позитивний результат – це найголовніше, – сказав головний тренер «Ниви» U-19 Олександр Дуднік.

Рівно через тиждень, в середу, «Нива» U-19 в гостях зіграє проти «Гірника» (Новояворівськ). Наразі наша команда із двома перемогами бореться за лідерство в групі.

Лідирувала «Нива» U-19 в аналогічному змаганні й навесні цього року, мала гарні шанси на вихід до фінального етапу. Але тоді через карантин чемпіонат України не дограли, а його підсумки були скасовані.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin