Вінниця
19.04.2024
3.64° C
Вгору

Вперше за 24 роки VINNYTSIA JAZZFEST відбудеться онлайн

Через постійне зростання захворюваності на COVID-19 у Вінниці, цьогорічний джазовий фестиваль пройде лише в онлайн-форматі. Про це повідомили організатори фестивалю на офіційній facebook-сторінці.

“Попри такий формат – без глядачів у залі – всі зірки VINNYTSIA JAZZFEST-2020 приїдуть і наживо гратимуть у Вінниці, створюючи ексклюзивний музичний продукт найвищого ґатунку саме для вас,” – йдеться у дописі на сторінці фестивалю.

Організатори повідомляють, що всі професійні записи концертів згодом опублікують на офіційному Youtube-каналі VINNYTSIA JAZZFEST.

“Відтак – усі шанувальники джазової музики Вінниці, України та світу у будь-який зручний час зможуть побачити, послухати та крізь екран відчути найпотужнішу силу головної музики свободи та позитиву – джазу! Зіграного у Вінниці і увічненого для вас! – додали вони. – Починаючи з суботи, 26 вересня, там вас чекають відеозаписи концертів найвищої якості таких геніїв джазової музики, як син легендарної Елли Фіцджеральд Рей-Браун-молодший (США), “посол польського джазу у світі” Артур Дуткевич, швейцарський піаніст-віртуоз Лоран Ніку, наші українські гордості: Закус-Донцови-Фролов Квартет, Тріо Олексія Петухова з Одеси і майстри а капела ManSound.”

Також організатори нагадують про “Джазові сніданки”, які теж пройдуть в онлайн-форматі, тому усі охочі мають зареєструватися за google-формою на сайті й отримати підтвердження реєстрації та посилання на ZOOM.

26 вересня учасники “Джазових сніданків” дізнаються професійні секрети Ігоря Закуса – кращого бас-гітариста України, композитора, продюсера й учасника багатьох українських та європейських проєктів та Рея Брауна-молодшого – неперевершеного джазового і блюзового співака, сина “королеви джазу” Елли Фіцджеральд і одного з найвидатніших контрабасистів світу Рея Брауна.

А 27 вересня відбудеться неформальне спілкування з музикантом-легендою Артуром Дуткевичем – одним із найкращих джазових піаністів і композиторів Польщі; неординарним піаністом-віртуозом, імпровізатором та композитором зі Швеції Лораном Ніку та українськими майстрами а капела зі світовою славою – вокальним бендом “ManSound”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin