Вінниця
28.03.2024
16.64° C
Вгору

Володимир Гройсман розповів про свою команду і подальші плани

Минулої доби, відбувся перший з’їзд Вінницької обласної організації політичної партії «Українська стратегія Гройсмана», на якому відбулося висування кандидатур на посади міських, сільських та селищних голів на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

Першу п’ятірку виборчого списку кандидатів у депутати Вінницької міської ОТГ склали Сергій Моргунов, Павло Яблонський, Алла Власюк, Світлана Ярова, Андрій Піжевський.

Перша п’ятірка кандидатів у депутати Вінницької обласної ради: Галина Якубович, Валерій Коровій, Владислав Скальський, В’ячеслав Соколовий, Тетяна Побережна.

Кандидатом на посаду голови Вінницької міської ОТГ оголошено чинного вінницького міського голову Сергія Моргунова.

«У кожному куточку Вінниччини є представники нашої команди, і ми готові взяти на себе відповідальність за всю область. Ми висуваємо кандидатів у 63 ОТГ. Робимо це не тому, що йде виборчий процес або ми хочемо отримати владу. Ми бачимо величезні можливості для розвитку нашої області, – сказав Володимир Гройсман. – Добре мати розвинуту Вінницю, але ми хочемо, щоб у кожній громаді люди відчували турботу. Ми спираємося на можливості децентралізації. І я вважав і вважаю, що реформа дасть можливість кожній громаді відкритися і реалізувати всі можливості, щоб люди жили краще».

Як наголосив Володимир Гройсман, представники «Української Стратегії Гройсмана» боротимуться за довіру громадян і з честю будуть виправдовувати її.

«Свого часу в 2010 році ми почали працювати над стратегією розвитку Вінниці. У 2020 році наша команда на чолі з Сергієм Моргуновим, чинним міським головою Вінниці, звітує про його реалізацію. Це еталон того, як потрібно підходити до справ. І зараз ми почали розробку стратегії Вінниччина 3.0. Ми йдемо від кожної громади – громада, область. Це те, що формує середовище, в якому комфортно жити, – наголосив Володимир Гройсман. – Я готовий нести відповідальність за всіх вас, щоб ми змогли отримати мандат довіри, яку ми виправдаємо».

Політик звернув увагу, що пріоритетними для управлінців мають бути кілька напрямків – створення потужного середнього класу, формування якісного освітнього середовища, організація доступу до якісної медицини, розвиток інфраструктури. Окрема увага –

підростаючому поколінню, яке має отримати шанс на самореалізацію і бути підготовленим до дорослого життя.

«У нас є досвід, ми маємо план дій і для нас кожен житель Вінниччини важливий!», – наголосив Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Reviews
5
Location
Stuff
Menu
Quality
Summary
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris molestie leo ipsum, at suscipit nisi gravida sit amet. Suspendisse vitae quam non nisi varius cursus.