Вінниця
19.03.2024
1° C
Вгору

У вінницькому громадському транспорті відчиняють усі двері

У Вінниці в муніципальному громадському транспорті знову відчиняють всі двері. У транспортній компанії пояснюють – це не карантинне послаблення, а температура за вікном змушує водіїв повертатись до старого режиму роботи. 

 Про це пише видання Вінниця.info.

«Це тимчасовий захід, враховуючи кліматичні умови, аби ми могли трішки більше провітрювати салон. Але все одно кількість пасажирів беруть водії за кількістю місць для сидіння. Кількість пасажирів контролюється, але такий захід дозволяє провітрювати салон та покращувати комфорт перевезення», – зазначає начальник відділу експлуатації «Вінницької транспортної компанії» Микола Заверуха.

Крім цього, у літню пору завжди спостерігається менший пасажиропотік. Люди у відпустках, студенти та школярі по домівках. Відповідно, водіям простіше контролювати кількість вільних місць, зазначають у транспортній компанії. І наголошують, вже з першого вересня водії повернуться до раніше прийнятих умов роботи. І знову двері для входу та виходу будуть відчинятись лише передні. При умові, якщо епідеміологічної ситуації в країні чи регіоні залишиться у «зеленій зоні».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin