Вінниця
19.03.2024
-0.03° C
Вгору

У хлопця, якого побили у Вінницькому парку, констатували черепно-мозкову травму

Вінницька обласна прокуратура взяла під контроль хід розслідування по справі групового побиття 18-річного хлопця, яке сталося 19 липня у вінницькому скейтпарку.

Як повідомляє Вінницька обласна прокуратура, вінницькою окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб), розпочатому за фактом вчинення протиправних дій групою осіб стосовно 18-річного хлопця.

Нагадаємо, увечері 19 липня ввечері у вінницькому скейтпарку компанія юнаків спочатку дражнила, а потім напала на 18-річного хлопця. Його били ногами та руками одночасно декілька людей. Як розповів Veжі потерпілий хлопець, в той момент він з друзями сиділи поруч зі скейтпарком та грали в карти. Під час нашої розмови з хлопцем він розповів, що після побиття його турбує головний біль.

Як зазначає у повідомленні прокуратура, медики констатували у хлопця закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійну рану губи.

Через пару днів після інциденту в мережі з’явилося відео з вибаченнями хлопців, які були в нападаючій компанії.

На сьогодні у кримінальному провадженні призначена і проводиться судово-медична експертиза, встановлюються всі учасники зазначеної події, проводяться інші слідчі та процесуальні дії. Хід розслідування керівництвом обласної прокуратури взято на контроль.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin