Вінниця
19.03.2024
-0.03° C
Вгору

У місті Бар пройде фестиваль “БарRockКо”

Після дворічної перерви на Вінниччині у місті Бар відбудеться музичний фестиваль “БарRockКо”. Організатори днями оголосили дату фестивалю – 4 вересня 2021 року. Минулоріч проведення фестивалю відмінили у зв’язку з карантинними обмеженнями.

“Цьогоріч ти просто обов’язково маєш приїхати в Бар на подію! І ось тобі декілька причин: це буде ювілейний п’ятий фестиваль, вхід на територію буде безкоштовним, ми підібрали крутий лайн-ап з драйовими колективами (усі анонси будуть поступово з’являтись на цій сторінці)”, – зазначили організатори на сторінці у Фейсбук.

Також на сторінці пропонують допомогти стати “БарRockКо” ще кращим. Це можна зробити, задонативши за ЦИМ посиланням  (або за номером 4149 6293 8847 5600 чи QR-кодом на картинці).

Довідка:

Фестиваль БарРокКо – це власне місто Бар, де подія відбудеться вже вп’яте, якісна українська Рок-музика та хороша Компанія. Водночас фестиваль апелює до бароко як епохи в історії мистецтва, пропонуючи цікаві поєднання сучасного та класичного арту.

Цьогорічна програма БарРокКо не обмежиться музикою, а й буде презентувати різні прояви візуального мистецтва. Для цього організатори обіцяють використати серед локацій фестивалю місцеві пам’ятки архітектури – залишки Барського замку XVІ століття та неоготичний костел святої Анни.

Туристи та гості з інших міст зможуть приїхати на фестиваль завдяки чартерній програмі з Вінниці, заночувати у місцевих готелях або в наметовому містечку та похарчуватись на численних фуд-зонах. Дозвілля у перервах фестивальної програми буде максимально насичене знайомством з історією міста та екологічними активностями.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin