Вінниця
19.03.2024
0.1° C
Вгору

Вінницькі поліцейські припинили діяльність незаконного грального закладу

 

Учора, 19 липня, у Вінниці, по вулиці Київській, правоохоронці припинили діяльність незаконного грального закладу, який функціонував у місті. Під час слідчих дій, було вилучено понад 2 десятки системних блоків, 16 моніторів, клавіатури, жорсткі комп’ютерні диски, відеокамери, флеш-накопичувачі та іншу техніку. Вилучене комп’ютерне обладнання направлено на експертизу.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

До правоохоронців надійшла інформація про те, що на вулиці Київській працює заклад, який надає послуги у сфері незаконного грального бізнесу.

Як розповів керівник відділу поліції №2 Вінницького районного управління поліції Андрій Бойцун, що приміщення, в якому проводилася незаконна діяльність, було без жодних вивісок. На момент приходу поліцейських, заклад був відчинений, в ньому перебувало двоє відвідувачів та технічний працівник.

Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили 22 системних блоки, 16 моніторів, клавіатури, жорсткі комп’ютерні диски, відеокамери, флеш-накопичувачі та іншу техніку. Вилучене комп’ютерне обладнання направлено на експертизу.

Слідчі задокументували незаконну діяльність в рамках кримінального провадження ч.1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Організатору незаконного бізнесу загрожує штраф від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin