Вінниця
28.03.2024
16.64° C
Вгору

Цими вихідними вінничан почали щеплювати вакциною «Pfizer»

 

На вихідних 17-18 липня у Центрі вакцинації населення проти Covid-19, який працював за адресою: вул. Соборна, 68 (приміщення Експоцентру) першу дозу препарату «Соmirnaty» від «Pfizer» отримали 1248 містян.

У Центрах первинної медико-санітарної допомоги Вінниці за два дні вакциною «CoronaVac» щепили 86 та ревакцинували 648 вінничан. Щеплювали охочих безкоштовно. Про це повідомили на сайті міської ради.

«У Вінницькій міській територіальній громаді 17 та 18 липня у приміщенні «Експоцентру» Вінницької торгово-промислової палати на Соборній працював Центр вакцинації населення від Covid-19. Тут щеплювали усіх охочих, яким виповнилось 18 років. За два дні вакцинували 1248 людей. Вперше тут щеплювали вінничан препаратом «Соmirnaty» американського бренду «Pfizer»,- розповіла  заступниця директора департаменту охорони здоров’я міської ради Світлана Стефанкова.

Також цими вихідними в Центрах первинної медико-санітарної допомоги в стаціонарних пунктах щеплень імунізували 734 вінничанина. Щеплювали охочих китайською вакциною «CoronaVac».

Вінницький міський голова Сергій Моргунов доручив департаменту охорони здоров’я збільшити кількість бригад медиків у центрах вакцинації. Як зазначила Світлана Стефанкова, медпрацівники, які щеплюють вінничан від Covid-19, проходять спеціальне навчання.

З початку вакцинальної кампанії у Вінниці проведено 45159 щеплень. Першу дозу препарату отримали 29704 людини, другу – 15455.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin