Вінниця
19.04.2024
3.33° C
Вгору

“Супер тато 2021”, – у Вінниці відбувся захід для батьків. ФОТОРЕПОРТАЖ

Днями на Європейській площі відбувся захід до Дня батька «Супер тато». 32 вінницькі татусі разом з дітьми виконували різні завдання: стрибали у мішках, рибалили, забивали цвяхи, малювали, підіймали гирю, змагалися в швидкості та точності. Участь у змаганнях взяли татусі різного віку: від 26 до 50 років. Про це повідомили на сайті Вінницької міської ради.

Змагання «Супер тато» влаштували представники відділу молодіжної політики міської ради та КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання». Як розповіли організатори, мета заходу – примножити та зберегти сімейні традиції, а також заохотити татусів ще більше часу проводити разом з дітьми.

Звання “Супер Тато 2021” отримав Ярослав Юра. Друге місце посів Юрій Березовський, а третє – Сергій Грищук. Також відзначили переможців у окремих номінаціях. «Супер сильним» татом став Сергій Сідлецький, «Супер інтелектуальним» – Ігор Воронюк, «Супер швидким» – Дмитро Андрєєв. «Супер риболовом» визнали Олексія Колісніченка, а «Супер господарем» – В’ячеслава Чернецького.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin