Вінниця
19.04.2024
4.2° C
Вгору

Вінницька “Нива” планує збудувати власну спортивну базу і стадіон

Вінницька “Нива” замовила проект будівництва власної спортивної бази в районі колишнього підшипникового заводу. Про це в інтерв’ю виданню Na Парижі повідомив граючий президент футбольного клубу Артур Загорулько.

За його словами, арена у парку “Хімік” не пройшла атестацію через стан поля, а Центральний міський стадіон нині потребує реконструкції.

“Ми замовили проєкт. База розташовуватиметься на вулиці Зулінського, на місці стадіону “Темп”. Передбачається спорудження великого технічного приміщення з роздягальнями, душовими, кабінетами і залами, а також поля з невеличкими трибунами. Це перший етап. Якщо його виконаємо – це стане найбільшим досягненням клубу у цьому році”, – розповів Артур Загорулько.

Президент клубу запевнив, що гроші на цей проект нині є: фінансуватиме будівництво місцевий підприємець Володимир Барцьось, який є небайдужим до вінницького футболу та “Ниви” зокрема.

“На другому етапі плануємо побудувати готельні номери для футболістів і решту інфраструктури. Звісно, хотіли б, аби для реалізації цього залучився спонсор”, – зазначив президент “Ниви”.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin