Вінниця
18.04.2024
5.72° C
Вгору

У Вінниці протягом вихідних вакцинували 739 людей від COVID-19

Упродовж 26-27 червня у Вінницькій міській територіальній громаді працювали два Центри масової вакцинації населення. Один розташувався на Вишеньці в ТРЦ «Мегамолл», інший – на Замості в школі № 32.

На сайті міськради повідомляють, що за два дні роботи пунктів щеплення 739 вінничан отримали першу дозу вакцини проти Covid-19. У суботу вакцинували 392 охочих, в неділю – 347.

«У порівнянні з минулими та позаминулими вихідними кількість вакцинованих цієї суботи та неділі значно менша. І, напевно, причиною цього стала спека та ще й три вихідних дні, тому що багато людей виїхали з міста. Та, незважаючи на це, центри працювали у звичному режимі з 10 до 14-ї години з дотриманням усіх необхідних вимог », – розповіла заступниця директора департаменту охорони здоров’я міської ради Світлана Стефанкова.

Зазначають, що до вакцинації містян було залучено 10 медичних бригад. Щеплювали усіх охочих китайською вакциною «CoronaVaс», яка є у достатній кількості.

Нагадаємо, у Вінницькій міській територіальній громаді вакцинуватись від Covid-19 можна не тільки у Центрах масової вакцинації, а й у стаціонарних пунктах щеплення на базі центрів первинної медико-санітарної допомоги. Тут вакцинують людей з листа очікування та зареєстрованих в додатку “Дія”, які попередньо запрошені сімейними лікарями.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin