Вінниця
28.03.2024
16.57° C
Вгору

На Вінниччині в ДТП загинув чоловік

Учора близько 18:20 неподалік села Веселе Хмільницького району, сталася ДТП за участі трьох автомобілів: «ВАЗ-2108», «Фольцваген Поло» та «Вольво».  Загинув пасажир автомобіля «ВАЗ-2108». Ще двоє осіб, які перебували в салоні цього авто, в тому числі,  9-річний хлопчик, госпіталізовані. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

За попередньою інформацією слідства,  18-річний водій «ВАЗ-2108»,  який рухався у напрямку м. Козятин,  не впорався з керуванням, внаслідок чого  автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху,  де сталося дотичне зіткнення з автомобілем «Вольво». Після цього «ВАЗ-2108» зіткнувся з автомобілем «Фольцваген Поло», який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув пасажир «ВАЗу»,  з різного ступеню травмами госпіталізовані 18-річний водій цього транспортного засобу та 9-річний хлопчик. Ще троє пасажирів цього авта отримали медичну допомогу на місці події, госпіталізації не потребували.
Водія та пасажирку «Фольцваген Поло» доставили до лікарні та після надання медичної допомоги відпустили додому.
У водіїв відібрані зразки крові на стан сп’яніння.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження ). Такий злочин карається ув’язненням терміном до 8 років.
У поліції кажуть, що слідство триває.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin