Вінниця
19.03.2024
0.1° C
Вгору

Де у Вінниці цього тижня проводитимуть вакцинацію від COVID-19

Цими вихідними, 26 та 27 червня, у Вінниці працюватимуть два Центри масової вакцинації населення від COVID-19 – на Вишеньці та Замості.

На сайті Вінницької міської ради повідомили, що їх розташують за адресами: вул. 600-річчя, 17 (ТРЦ “Мегамолл”, льодова арена) та вул. Некрасова, 40 (школа № 32). Усіх охочих там щеплюватимуть китайською вакциною “CoronaVaс” (з 10:00 до 14:00 години).

«Хочу нагадати: усім, хто планує цими днями щепитись, потрібно обов’язково мати з собою паспорт громадянина України. А вінничанам, які не мають підписаних декларацій з сімейними лікарями, окрім паспорта, необхідно взяти також довідку про присвоєння ідентифікаційного коду. Вакцина для охочих є в достатній кількості», – зазначила Світлана Стефанкова, заступниця директора Департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради.

У Центрах будуть дотримані всі умови для безпечного процесу вакцинації, а медпрацівники слідкуватимуть за тим, щоб вінничани були у масках та дотримувались соціальної дистанції.

У міській раді нагадують, що минулими вихідними від коронавірусу щепились 936 вінничан. Однак вакцинуватись від COVID-19 можна не тільки у Центрах масової вакцинації, а й в стаціонарних пунктах щеплення на базі центрів первинної медико-санітарної допомоги. Там вакцинують людей з листа очікування зареєстрованих у додатку “Дія”, які попередньо запрошені сімейними лікарями.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin