Вінниця
24.04.2024
8.35° C
Вгору

Вінниця підписала угоду про співпрацю з Національною туристичною організацією України

Вінницька міська рада підписала угоду про співпрацю з Національною туристичною організацією України з метою створення сприятливих організаційних і економічних умов для розвитку туристичного потенціалу Вінниці.

Це відбулося в рамках чергового засідання Туристичної ради, – повідомили на сайті міської ради.

Діяльність Національної туристичної організації України спрямована на всебічний розвиток національної туристичної галузі в Україні, координацію та консолідацію дій учасників і партнерів для розвитку національного ринку туристичних і супутніх послуг та захисту їх економічних інтересів.

За словами президента організації Івана Ліптуги, “коли керівники міста усвідомлюють проблематику туризму – це надихає. Сьогодні я чую, що ви глибоко розумієте те, про що говорите, і прагнете змін. Туристично-інформаційний центр, який діятиме на базі майбутнього турхабу у Вінниці, буде найкращим і найбільшим в Україні. Таких просторів, які б були мультифункціональними та могли стати не тільки вікном для туристів, а й стрижнем для консолідації туристичного бізнесу і всієї турспільноти, ще немає. Така кількість функцій, яку виконуватиме хаб, буде об’єднана в Україні вперше. Ваш приклад надихатиме інші міста відкрити щось подібне в себе. Угода, яку ми підписали з Вінницькою міською радою, передбачає роботу в напрямках стандартизації, навчання, маркетингу, статистики, інвестицій у сферу туризму тощо. Головна мета – це комплексний підхід до туризму”.

Після підписання угоди учасникам засідання було презентовано туристичний бренд Вінниччини. Представники турради обговорювали напрацювання спільних активностей щодо його популяризації, перспективи розвитку регіональної та локальної туристичної організації, а також план туристичних і професійних заходів на ІІ півріччя 2021 року.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin