Вінниця
19.03.2024
0.79° C
Вгору

Убивцям хлопця, тіло якого знайшли на “Хіміку” чотири роки тому, винесли вирок

Учора, 14 червня завершився судовий процес над двома зловмисниками, які чотири роки тому в гаражі вбили 28-річного Сергія Чмиру. Підсудні в потерпілого забрали ланцюжок і хрестик, які здали ювеліру. Щоб приховати сліди злочину та заплутати поліцейських, зловмисники намагалися створити собі штучне алібі та позбутися речових доказів у лісопосадках у різних мікрорайонах м. Вінниці та на той час у Калинівському районі.

Оперативники управління карного розшуку обласного главку поліції та слідчі за три дні встановили осіб, причетних до вбивства. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Під час досудового розслідування з’ясувалось, що зловмисники були знайомі з потерпілим. Один з них мешкав по сусідству. 27 червня близько півдня чоловіки зустрілись у гаражі одного з підозрюваних, розташованому у дворах житлових будинків у Вінниці. Там між ними виник конфлікт, під час якого потерпілого побили дерев’яною битою по голові та задушили.

Вони залишали на СТО телефони, щоб їхній шлях руху не могли потім прослідкувати поліцейські. Поки їхні мобільні лежали на Сабарівському шосе, позбувалися речдоків у різних місцях, щоб заплутати сліди.

Під час досудового розслідування слідчі зібрали беззаперечні докази причетності підозрюваних до вбивства, підтвердили це і проведені криміналістичні експертизи.

Судовий розгляд цієї справи завершився вчора, 14 червня. Підсудним колегія суддів оголосила вирок за умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб та призначила покарання – по 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Фото: Відділ комунікації поліції Вінницької області та “20 хвилин”

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin