Вінниця
29.03.2024
11.22° C
Вгору

У Вінниці 50 нацгвардійців склали присягу на вірність. ФОТОРЕПОРТАЖ

У суботу, 12 червня, 50 гвардійців військової частини 3008 присягнули на вірність народу України. Протягом чотирьох тижнів новоспечені гвардійці опановували основи військової справи – знайомилися зі зброєю, вивчали тактику, навчалися орієнтуватися на місцевості. Тепер, після складання присяги, військовослужбовці проходитимуть профільне навчання та будуть розподілені по підрозділах для подальшого проходження служби.

“Вони лише півтора місяця в армії, але вже впевнено тримають автомати. І от найзворушливіший момент – по черзі кожен солдат зачитує текст присяги та обіцяє обороняти Україну. І кожен з них пишається, що потрапив саме у лави Національної гвардії України”, – пишуть на Фейсбук сторінці Військової частини.

Серед 50-ти молодих воїнів у строю двоє жінок. За високі показники у навчанні та з нагоди складання Військової присяги дев’ятеро найкращих новобранців командування військової частини 3008 нагородило грамотами.

Після урочистостей призовники продемонстрували вміння рукопашного бою зі зброєю та тактику дій підрозділу під час бою у населеному пункті. Приємною несподіванкою стало музичне привітання гвардій

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin