Вінниця
19.03.2024
0.5° C
Вгору

У 14-ьох вінницьких маршрутках встановили валідатори для оплати

У Вінниці на 14 маршрутах приватних перевізників встановили валідатори для оплати проїзду безготівково. Хоч і виглядає валідатор як банківський термінал, він працює за такою ж схемою, як і звичний жовтий валідатор у трамваях та тролейбусах.

Як зазначають на фейсбук-сторінці “Муніципальна картка вінничанина”, станом на сьогодні (10 червня) безготівково розрахуватися за проїзд Муніципальною карткою вінничанина можна на 14 маршрутах, а саме: 1А, 2А, 2Б, 3А, 3Б, 5А, 8Б, 10А, 11Б, 12А, 14А, 17А, 18А, 23А.

Зазначають, що в салонах маршрутних таксі типу Mercedes-Benz відсутні звичні для вінничан валідатори, оскільки у цих автомобілях мало місця для розміщення обладнання на поручнях. Відтак для них розробили для них іншу конфігурацію системи – розмістили на панелі POS-термінали, які виглядають, як банківські.

Тож при вході в салон маршрутного таксі, праворуч від пасажира, розташовано термінал, до якого можна піднести Муніципальну картку вінничанина й оплатити проїзд, а також отримати паперовий квиток.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin