Вінниця
25.04.2024
17.16° C
Вгору

Зникла з дітьми жінка знайшлася у Вінниці. Вона хотіла піти жити до церкви

Учора, 2 червня за допомогою повідомлення вінничанки поліцейські повернули рідним 32-річну жительку села Васютинці Барської територіальної громади, яка через релігійні переконання пішла з дому з двома маленькими донечками.

1 червня близько 22.00 год. на спецлінію 102 надійшло повідомлення від жінки про те, що її дочка з двома онучками віком 3 років та 5 місяців пішла з дому. Телефона при собі жінка не має. За словами заявниці, через релігійні переконання її дочка мала наміри жити при церкві, і весною цього року вона вже йшла з дому та їхала до Києва.

Учора до поліції зателефонувала вінничанка та повідомила, що у центральному міському парку обласного центру на лавці вона бачила схожу жінку з дітьми, як у повідомленні про розшук у соцмережах. На місце прибув черговий екіпаж групи швидкого реагування роти особливого призначення поліції. Під час спілкування з’ясувалось, що, пішовши з дому, жінка поїхала в обласний центр, переночувала в готелі та збиралась шукати прихистку в церкві. Поліцейські забрали жінку з дітьми у відділення поліції, зателефонували її рідним, які невдовзі забрали її та дітей додому, про це повідомив керівник відділення поліції №1 Жмеринського районного відділу поліції Сергій Петлик.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin