Вінниця
29.03.2024
10.11° C
Вгору

У Вінниці відзначили кращих поліцейських  

Під час відеоселекторної наради з керівниками територіальних підрозділів поліції, яка відбулась 2 червня в ГУНП у Вінницькій області,  начальник обласного главку Іван Іщенко вручив Грамоти та Подяки Національної поліції працівникам різних підрозділів поліції.    

Серед відзначених поліцейських – слідчі та оперативники відділу поліції №4 Вінницького районного управління поліції, які працювали над викриттям та затриманням злочинної групи, члени якої у підсобних  приміщеннях приватного домогосподарства в селі Нова Прилука Турбівської територіальної громади облаштували нарколабораторію з виготовлення амфетаміну. Під час затримання, крім великої кількості наркотиків та обладнання для їх виготовлення, у зловмисників поліцейські вилучили зброю, – повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.  

Також подяками Нацполіції відзначені працівники відділу комунікації, сектору спецзв’язку та батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця».  

Під час наради Іван Іщенко привітав з отриманням чергового спеціального звання «підполковник» та вручив погони керівнику одного з секторів поліції.      

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin