Вінниця
29.03.2024
8.33° C
Вгору

Поліцейські організували розваги для дітей у Центральному парку

Сьогодні у Центральному міському парку  імені Миколи Леонтовича  у Вінниці  за підтримки органів влади відбулися  святкові заходи з нагоди Дня захисту дітей,  ініційовані поліцією Вінниччини.

Про це повідомляє телеканала “Віта”.

У парку працювали різноманітні локації, де юні вінничани та їх батьки могли ознайомитись з роботою різних підрозділів правоохоронців.

На заході  розповіли  особливості  роботи  кінолога,  вибухотехніка, криміналіста, дитячого поліцейського,  інструктора тренінгового центру,  бійців спецпідрозділу “КОРД”, поліцейських конвойної служби та  патрульних.  На кожній з локацій юні вінничани отримали  майстер-класи від  професіоналів своєї справи у цих галузях. Бійці спецпідрозділу продемонстрували присутнім   екіпірування поліцейського,   показали прийоми рукопашного бою та можливості квадрокоптера.

Спеціалісти-вибухотехніки продемонстрували  маленьких гостям, як виглядають боєприпаси  та наскільки небезпечними можуть бути подібні знахідки на вулиці. Інспектори-криміналісти  поділились з присутніми усіма таємницями своєї професії. Вони розповіли та показали дітям, як правильно вилучати на місці злочину слідову  інформацію та  відбирати відбитки пальців

Ювенальні поліцейські  розповіли про свою професію, поспілкувалися з дітьми  про те, як вони відпочиватимуть під час літніх канікул та  що необхідно знати, аби дозвілля було безпечним. Також свій підрозділ презентували поліцейські поліції охорони.

Крім цього діти  брали участь у конкурс малюнка та спортивних змаганнях, переможці яких отримали подарунки.  А ще на святі було багато солодощів і позитивних емоцій.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin