Вінниця
20.04.2024
3.33° C
Вгору

Зниклу 16-річну дівчину спільними зусиллями відшукали хмельницькі та вінницькі поліціянти

Учора, 26 травня працівники поліції знайшли та повернули додому жительку Барської територіальної громади, яка, не повідомивши батьків, пішла з дому та не повернулась. Неповнолітню поліцейські розшукали у Хмельницькій області на залізничному вокзалі разом з її знайомим. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Нагадаємо, до поліції звернулась жителька села Терешки Жмеринського району з приводу зникнення її дитини. Жінка розповіла, що напередодні вранці її 16 – річна донька вийшла з дому й не повернулася.


За словами керівника ювенальної превенції обласного главку поліції Володимира Федоришина, на пошуки дитини задіяли весь особовий склад місцевої поліції та ювенальних поліцейських обласного главку.

Під час спілкування з родиною дівчинки та її друзями працівники поліції з’ясували, що неповнолітня через соціальну мережу Інтернет познайомилась з хлопцем з Хмельниччини, який напередодні її зникнення приїздив до неї у гості. Але через неприязні стосунки з її батьком був вимушений повертатися додому.


Орієнтування на розшук неповнолітньої поліцейські направили у сусідні області й уже через кілька годин під час несення служби хмельницькі поліцейські на залізничному вокзалі міста Шепетівка помітили розшукувану дівчину разом з хлопцем.

Неповнолітню та її товариша колеги з Хмельницького передали працівникам відділення поліції № 1 Жмеринського районного відділу поліції.
Ювенальні поліцейські провели з дівчиною профілактичну бесіду, аби уникнути подібних випадків у майбутньому.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin