Вінниця
25.04.2024
12.84° C
Вгору

У організмі вінничанки, яка збила 13-річного хлопчика, виявили алкоголь

За висновокм експертизиу організмі 43-річної жінки, яка учора допустила наїзд на малолітнього вінничанина, рівень алкоголю перевищував допустиму норму у 16 разів.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталась близько 10 години ранку у Вінниці на вулиці Івана Богуна. Не впоравшись з керуванням, правопорушниця виїхала на тротуар, де зіткнулась з парканом та в подальшому допустила наїзд на 13-річного вінничанина, який йшов в попутному напрямку.

Травмований Андрій Тарасюк перебуває у лікарні. Як повідомляє у соцмережі сестра постраждалого, уночі хлопцю робили п’ятигодинну операцію, яка, за словами лікарів, пройшла успішно. Біля сина всю ніч був батько. Уночі Андрій прокинувся на кілька хвилин, запитав у лікаря “Хто це?”, попросив води і знову заснув.

Слідчими Вінницького районного управління поліції 43-річній жінці оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).
Жінці загрожує до 8 років позбавлення волі.

Правопорушниця затримана в процесуальному порядку, слідчі звернулись з клопотанням до суду щодо обрання на час досудового розслідування їй запобіжного заходу – тримання під вартою.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin