Вінниця
29.03.2024
9.75° C
Вгору

“Облаштував нарколабораторію прямо в квартирі”, – у Вінниці затримали чоловіка, який виготовляв амфетамін

Поліцейські Вінницького районного управління поліції затримали вінничанина, якого підозрюють у виготовленні та розповсюдженні амфетаміну. Про це повідомив Відділ комунікації поліції Вінницької області.

До поліції надійшла оперативна інформація, що 30 -річний вінничанин, займається виготовленням заборонених психотропних речовин. Під час перевірки інформація підтвердилась.

Підозрюваного поліцейські затримали на вулиці 600 – річчя близько 19.30 год. У його рюкзаку вилучили пакунок з речовиною, схожою на амфетамін.

Як розповів начальник Вінницького районного управління Віталій Курчик, під час проведення невідкладного обшуку в орендованій квартирі підозрюваного працівники поліції вилучили обладнання та речовини для виготовлення амфетаміну, канабіс, електронні ваги, що свідчить про його злочинну діяльність.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Такий злочин карається позбавленням волі до 8 років.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin