Вінниця
28.03.2024
16.8° C
Вгору

На Вінниччині поліцейські роздавали велосипедистам сигнальні жилети

Поліцейські Вінницької області провели профілактичну роботу з велосипедистами та роздали їм сигнальні жилети. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Оскільки велосипедисти є одними з найменш захищених учасників дорожнього руху, 20 травня, в рамках «Тижня безпеки дорожнього руху» інспектори груп реагування патрульної поліції на дорогах області провели з ними профілактичну роботу та роздали світловідбиваючі жилети, щоб вони були помітними в темну пору доби чи в сутінках.

У такий спосіб поліцейські закликали велосипедистів дбати про власну безпеку та оточуючих, використовувати світловідбиваючі елементи на одязі та не порушувати Правила дорожнього руху.

Нагадаємо, у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе, а за можливості мати на зовнішньому одязі світлоповертальні елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху. Також існує вимога про обладнання світлоповертачами велосипедів та гужових возів (саней).

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin