Вінниця
29.03.2024
9.18° C
Вгору

Вінницькі патрульні здали кров для постраждалих у ДТП

Сьогодні у Вінницькій обласній станції переливання крові патрульні здавали кров у рамках Тижня безпеки дорожнього руху. Патрульні здавали кров для постраждалих у ДТП.

За 4 місяці поточного року (з січня по квітень) на території нашого обслуговування трапилось 579 ДТП, з них 55 — з потерпілими. У цих ДТП травмувалось 8 дітей, одна – загинула.

“Ми як ніхто знаємо, що кров є дійсно потрібною, оскільки ми виїжджаємо на ДТП з потерпілими і ми знаємо для кого ми її здаємо… Від аварій ніхто в нас не застрахований, їхня кількість може змінюватись, а кров потрібна завжди”, – зазначив патрульний Володимир Греасимчук.

“В Україні з 17 по 23 травня триває тиждень безпеки дорожнього руху. Вінницькі патрульні всебічно беруть участь у різних заходах. Наші офіцери проводять зустрічі в садочках, школах, технікумах”, – звітує речниця Патрульної поліції Тетяна Плахотнюк.

Загалом сьогодні патрульні здали 4700 мілілтрів крові для постраждалих.

Зазначимо, здати кров у центрі переливання може кожен охочий. Про те, хто може бути донором крові і як готуватися до здачі крові, читайте за ЦИМ посиланням.

Центр служби крові працює з 8:00 до 14:30. Адреса Центру: вул. Пирогова, 48.

За наявністю крові у центрі можна слідкувати за ЦИМ посиланням.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin