Вінниця
25.04.2024
18.54° C
Вгору

На Вінниччині жінку підозрюють у вбивстві сина

Учора, близько 15.30 год. до поліції надійшло повідомлення, що в одному з будинків у селі Джуринці, перебуваючи в гостях у сусідів, 30-річний місцевий житель вчинив самогубство. Слідчо-оперативній групі, яка прибула на виклик, присутні, серед яких була матір потерпілого, розповіли, що під час обіду чоловік кухонним ножем вдарив себе у груди.

“Оглянувши місце події, та, провівши першочергові слідчі дії, працівники поліції встановили, що присутні приховують, що насправді сталось під час застілля, адже поранення свідчило про те, що чоловіка хтось вбив. Врешті 53-річна матір загиблого зізналась, що між нею та сином стався побутовий конфлікт, під час якого вона вдарила його ножем у груди. Від отриманих ушкоджень чоловік помер ще до приїзду медиків”, – розповів керівник Гайсинського районного управління поліції Ігор Соломон.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області, затримана знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення їй про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), за що передбачено до 15 років позбавлення волі.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin