Вінниця
28.03.2024
11° C
Вгору

У Вінниці розпочалось громадське обговорення плану забудови в мікрорайоні Корея

У Вінниці протягом місяця триватиме громадське обговорення містобудівної документації «Детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Євгена Патона, Ботанічна, Салтикова-Щедріна, пров. О. Кошового». Проєктний план передбачає зведення на цій території багатоквартирного будинку.

На сайті Вінницької міської ради повідомили, що обговорення відбудеться з метою залучення представників громадськості до розгляду містобудівної документації. Громадське обговорення розпочалось 14 травня й триватиме до 15 червня.

У повідомленні опублікували проєктний план території, обмеженої вулицями Євгена Патона, Ботанічна, Салтикова-Щедріна та провулком Кошового. Зазначено, що на цій ділянці планується будівництво багатоквартирного житлового будинку.

Зокрема, передбачено зведення 10 секцій двоповерхових будинків. Загалом буде 60 квартир. Також заплановано облаштувати 31 місце для паркування автівок, подбати про зелені насадження, а також створити декілька майданчиків: дитячі майданчики, для занять спортом, для відпочинку дорослих та для господарських потреб.

Як узяти участь в громадських обговореннях

Як вказано на сайті міськради, з основними техніко-економічними показниками детального плану території, графічними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитись в департаменті архітектури та містобудування в робочі дні з 16 до 17 години до 15 червня. Департамент розташовано за адресою за адресою вул. Пушкіна, 38.

Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники Відділу просторового розвитку департаменту архітектури та містобудування (тел. 67-22-76).

Пропозиції та зауваження приймають у письмовій формі в департаменті правової політики та якості. Він розташований по вул. Соборна, 59, каб. 710, тел. 59-51-55, 59-51-59, або за допомогою електронної пошти: [email protected] до 15 червня 2021 року включно.

У повідомленнях потрібно вказати прізвища, імена, по батькові, місце проживання та поставити особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядатимуть.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin