Вінниця
20.04.2024
9.29° C
Вгору

У Вінниці люди з інвалідністю можуть отримати “Муніципальне житло” без жеребкування

Виконком Вінницької міської ради 13 травня затвердив рішення «Про проведення жеребкування щодо визначення учасників Програми «Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади» по об’єкту: «Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом по вул. А. Бортняка, б/н, в м. Вінниця» та уточнення квот на об’єкти інвестування».

Документом визначено місця та час проведення жеребкування серед кандидатів, які зареєстровані на участь в Програмі. Жеребкування проводитимуть 25 та 26 травня у міській раді та палаці мистецтв «Зоря».

«З метою визначення учасників Програми першої та другої черги провести перший та другий етапи жеребкування серед кандидатів, що зареєстровані на участь у програмі по об’єкту «Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом по вул. А.Бортняка, б/н, в м. Вінниця» за квотами:

– для осіб з інвалідністю І групи за категорією «Однокімнатні квартири» (другий етап жеребкування) 25 травня 2021 року о 9 годині 00 хвилин в залі засідань міської ради (вул. Соборна, 59, 3-й поверх). Реєстрацію учасників для жеребкування здійснити 25 травня 2021 року з 8-30 до 9-00 у вестибюлі (1-й поверх) приміщення міської ради;

– для працівників бюджетної сфери (заклади освіти і охорони здоров’я) за категоріями «Однокімнатні квартири» та «Двокімнатні квартири» 25 травня 2021 року о 10 годині 00 хвилин в залі засідань міської ради (вул. Соборна, 59, 3-й поверх). Реєстрацію учасників для жеребкування здійснити 25 травня 2021 року з 9-30 до 10-00 у вестибюлі (1-й поверх) приміщення міської ради та біля входу в зал засідань міської ради;

– для працівників бюджетної сфери (працівники виконавчих органів ВМР) за категоріями «Однокімнатні квартири», «Двокімнатні квартири» та «Трикімнатні квартири» 25 травня 2021 року о 15 годині 00 хвилин в залі засідань міської ради (вул. Соборна, 59, 3-й поверх). Реєстрацію учасників для жеребкування здійснити 25 травня 2021 року з 14-30 до 15-00 у вестибюлі (1-й поверх) приміщення міської ради;

– для інших категорій громадян (інші працівники бюджетної сфери та комунальних підприємств, молоді сім’ї та одинокі молоді громадяни, ветерани праці, особи з інвалідністю, багатодітні сім’ї, внутрішньо переміщені особи з тимчасово окупованих територій, учасники бойових дій АТО/ООС, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи, громадяни (сім’ї ), які перебувають на обліку як ті, що потребують поліпшення житлових умов) в категорії «Однокімнатні квартири» 26 травня 2021 року о 9 годині 30 хвилин в залі Міського Палацу мистецтв «Зоря» (вул. Стрілецька, 44, 2-й поверх). Реєстрацію учасників для жеребкування здійснити 26 травня 2021 року з 8-30 до 9-30 у вестибюлі (1-й поверх) будівлі.

– для інших категорій громадян (інші працівники бюджетної сфери та комунальних підприємств, молоді сім’ї та одинокі молоді громадяни, ветерани праці, особи з інвалідністю, багатодітні сім’ї, внутрішньо переміщені особи з тимчасово окупованих територій, учасники бойових дій АТО/ООС, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи, громадяни (сім’ї ), які перебувають на обліку як ті, що потребують поліпшення житлових умов) в категорії «Двокімнатні квартири» 26 травня 2021 року о 15-00 годині в залі Міського Палацу мистецтв «Зоря» (вул. Стрілецька, 44, 2-й поверх). Реєстрацію учасників жеребкування здійснити 26 травня 2021 року з 14-30 до 15-00 у вестибюлі (1-й поверх) будівлі», – зазначено в рішенні.

Нагадаємо, у Вінниці в мікрорайоні Поділля по вулиці Бортняка, навпроти нової школи-гімназії почали будувати багатоповерхівку в рамках програми «Муніципальне житло».

У листопаді минулого року виконком Вінницької міської ради ухвалив рішення щодо будівництва 7-го об’єкту з програми «Муніципальне житло Вінницької міської об’єднаної територіальної громади», за яким багатоквартирний будинок планують звести по вул. Анатолія Бортняка, навпроти школи №24.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin