Вінниця
24.04.2024
8.28° C
Вгору

Дівчині, що загинула у вчорашній пожежі на Замості, був 21 рік

Учора в обід по вулиці Бевза 34 на третьому поверсі офісної будівлі спалахнула пожежа. Вогонь швидко перекинувся на дах, а потім і на сусідні будівлі складських приміщень. Десятки людей вибігали з приміщення, залишаючи речі та документи. Під час пожежі загинула молода жінка.

Причини трагедії продовжують встановлювати правоохоронці. Розслідуванням справи займається група слідчих слідчого управління. У відділі комунікацій поліції Вінниччини повідомили, що сьогодні, 7 травня, слідчо-оперативна група та криміналісти продовжують працювати на місці події.

«Вилучаються документи, встановлюються власники приміщень, встановлюються особи, відповідальні за пожежну безпеку», – прокоментувала керівник відділу комунікації поліці Вінницької області Анна Олійник.

Як повідомляє видання Віниця.info, відомо, що загибла Анастасія РІщук винаймала офіс у приміщенні, де сталася пожежа. Займалась виготовленням свічок ручної роботи. Настя з Вінниці. Була заміжня. Батьки Анастасії зараз за кордоном, на заробітках. До Вінниці планували повернутись на наступному тижні.

За інформацією з управління ДСНС, дівчина опинилася заблокованою в приміщенні, з якого не змогла вийти. Її тіло знайшли після того, як вогонь загасили. Є інформація, що Настя повернулася на роботу, щоб забрати ноутбук. Але як так сталося, що вона опинилася там у пастці, не говорять.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin