Вінниця
18.04.2024
5.63° C
Вгору

Біля вінницьких будинків продовжують монтувати контейнерні майданчики. АДРЕСИ

У Вінниці продовжують оновлювати контейнері майданчики. Наразі роботи ведуться по вул. Литвиненка-Вольгемут,31; 32 та вул. Магістратська,6. Нещодавно завершили оновлювати майданчики по вул. Л.Ратушної,128, вул. М. Кішки,59, вул. Гонти,43, вул. Коцюбинського,11, вул. Янгеля,50 та вул. Зерова,30.

Щороку департамент житлового господарства у Вінниці здійснює капітальний ремонт контейнерних майданчиків для збору відходів та встановлює нові конструкції, які передбачають роздільний збір відходів. Поступово вони з’являться по всій території міста. Конструкції роблять з металопрофілю, який є найбільш практичним варіантом, і за потреби його легко можна замінити. Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

«Здебільшого ми ці майданчики облаштовуємо за кошти міського бюджету, а також і на умовах співфінансування. Ми уже побачили ряд переваг таких металевих конструкцій, тому поетапно ми облаштуємо такі контейнерні майданчики по всьому місту», – розповів директор департаменту житлового господарства Роман Фурман.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin