Вінниця
18.04.2024
5.15° C
Вгору

Вінницькі патрульні видали 46 приписів на усунення проблем дорожнього покриття

З 30 квітня по 30 травня на території Вінницької області проводили весняний комісійний огляд доріг, вулиць населених пунктів та залізничних переїздів. Його організацією займались працівники відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції, Служба автомобільних доріг, комунальні підприємства та залізничні організації Вінницької області.

Під час огляду особливу увагу звертали на стан покриття проїжджої частини, стан узбіч та тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху та забезпечення видимості.

Усі виявлені факти ямковості, колійності проїзної частини, заниження узбіччя, відсутність дорожніх знаків та інші недоліки зафіксували в актах весняного комісійного обстеження та визначили обсяги робіт по їх ліквідації.

Крім того, перевірили облаштування залізничних переїздів, через які здійснюється автобусний рух.

За результатами обстеження патрульні відділу безпеки дорожнього руху видали 46 вимог (приписів) на усунення недоліків за порушення правил, норм стандартів щодо утримання вулично-дорожньої мережі. До адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 140 КУпАП та за ст. 188-28 КУпАП притягнули 37 осіб.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin