Вінниця
19.04.2024
5.52° C
Вгору

Понад 19 мільйонів гривень планують витратити у Вінниці на ремонт спортивного майданчика однієї зі шкіл

У Вінниці планують реконструювати спортивне ядро загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №29 за понад 19 мільйонів гривень. У разі успішної закупівлі, роботи планується завершити до 20 серпня 2021 року.

Наразі вже відбувся відповідний аукціон. Замовник робіт Департамент капітального будівництва Вінницької міськради опублікував повідомлення про намір укласти договір з його переможцем.

– Планується будівництво стадіону розміром 35 на 60 метрів з біговими доріжками. Також запроектоване будівництво комбінованого стадіону для гри в волейбол та баскетбол розміром 16Х30 метрів та будівництво трибун на 160 місць, – розповів журналістам телеканалу «ВІТА» Ігор Откидач, в.о. директора Департаменту капітального будівництва Вінницької міськради.

Очікувана вартість реконструкції спортивного ядра закладу “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів гуманітарно-естетичний колегіум №29 Вінницької міської ради” по вул. Київська, 149 становила 19 297 333 гривень, а запропонована переможцем аукціону, ТОВ “ДИНАМО ІНВЕСТ” – 19 018 530 гривень.

Наразі тендерна закупівля перебуває на етапі «Пропозиції розглянуті», а замовник опублікував повідомлення про намір укласти договір. У разі успішного завершення тендерних процедур роботи планується завершити до 20 серпня 2021 року.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin