Вінниця
16.04.2024
18.62° C
Вгору

Вінницькі ТікТокери: хто вони, як та чим розважають свою багатотисячну аудиторію  

Соцмережа ТікТок давно здобула прихильність серед підлітків та навіть дорослих. Вінничани теж не виключення. Деякі наші земляки понад два роки активно знімають різні відео та діляться ними зі своїми підписниками. За цей час нашим блогерам вдалося зібрати понад 600 тисяч підписників та 6 мільйонів лайків.  

 

Журналістці “Це Вінниця, друже” вдалося віднайти 9 вінничан, які майже щоденно знімають ролики у ТікТок. Як їх відео набирають стрімких переглядів та чим розважають аудиторію, читайте у матеріалі.  

  

Найбільшу кількість підписників у Тікток має вінничанка Мила Поворознюк (your_sunny_glowers). Перший ролик залила у цю соцмережу у 2020 році. З того часу вона активно працює над тим, щоб її відео постійно потрапляли у рекомендації (розділ додатку, де відображаються найбільш популярні відео). Зараз дівчина має понад 6 мільйонів вподобайок. Деякі відео набирають до 8 мільйонів переглядів. 

  

Леді Вінтаж не просто знімає красиві відео під трендову чи класичну музику, а й намагається розповісти користувачам Тікток, як жили дівчата до ХХ років, як одягалися, як фарбувалися тощо.  

@your_sunny_flowersЧто же это такое?)) ##стильныезнания ##мойстиль ##belleepoque ##edwardianera ##модапрошлого♬ How You Like That – BLACKPINK

 

Вінничанка також привертає увагу підписників завдяки своєму одягу в стилі вінтаж. Через це дівчина отримує чимало запитань. На них намагається відповідати виключно російською мовою.   

@your_sunny_flowersОтвет для @vikaaaa_nyaaaa ???♬ Dance Monkey – Tones And I

  

Наступна за популярністю вінничанка Людмила, під ніком solyaaar. На диво, вона має 262 тисячі підписників та 4,9 мільйона лайків. Формат її відео – танці під сучасні треки. Здається, як одноманітними відео можна завоювати прихильність людей? Насправді саме з таких відео почався розвиток Тіктоку.  

  

@solyaaarInstagram: solyaaar ??♬ оригинальный звук – ?Queen?

Щоб привернути увагу користувачів ТікТоку, дівчина робить яскравий макіяж та відверто одягається. Переважно у короткі шорти та топ. Під кожний трек вона вміло викручується, як це роблять усі популярні блогери і обов’язково показує усі свої принади.   

  

@solyaaarInstagram: solyaaar♬ Синий Lamborghini – RAKHIM

Знімає відео зазвичай вдома, іноді на вулиці. Її відео набирають від 7 тисяч до 80 тисяч переглядів, рідше до 650 тисяч.  

  

Третю позицію за кількістю підписників в Тікток займає вінничанин Михайло (mishatwest). Наразі у нього 203 тисячі підписника та понад 4,6 мільйона лайків. Ролики у дану соцмережу завантажує з 2019 року. Деякі відео набирали понад мільйон переглядів. 

  

Спершу хлопець викладав відео, де він співав, танцював та грав на гітарі. У 2020 почав знімати трендові ролики – перехожим на вулиці задавав популярні питання. Запитання, звичайно, вінничанин сам не вигадав. Їх взяв в інших блогерів. Ну і зазвичай, його співрозмовниками виявилися знайомі, а не звичайні перехожі.  

  

@mishatwestКлассные шортики ?? ##mishatwest ##винница ##девочки♬ Девочки – MISHA TWEST

Найчастіше запитує: “Можу піти на побачення з вашою донькою?, “Хто часто зраджує?”, “Готова кинути свого хлопця заради айфона 11?”, “Вгадай скільки мені років”, “Поцілунок чи ляпас?”, “Ковтати чи спльовувати” тощо.    

  

@mishatwestУ меня ностальгия за прежним Мишей ? ##mishatwest #засос ##винница♬ Засос Света – MISHA TWEST

@mishatwestА как часто Вам, девочки ? ??♬ Назад в прошлое – MISHA TWEST

@mishatwest«ПоDRO4U!” ?♬ Изменяла – MISHA TWEST

Оскільки такий формат популярний у даній соцмережі, його відео почали потрапляти в рекомендації та набирали від 21 тисячі переглядів до майже двох мільйонів.    

  

Не меншу увагу привертає зовнішній вигляд блогера. Влітку Михайло одягав дуже короткі шорти та обтягуючу майку. Часто в коментарях люди пишуть, що “клюнула на шорти”, “бро, парням шорти на підходять на вулиці”. Взимку носить обтягуючі штани, чорну кофту та кожанку, а на шиї золотий цеп.  

  

@mishatwestХотите потрогать Антона ? ??? ##винница♬ Антон Тренер – MISHA TWEST

Можливо найважливіші та найцікавіші відео у гінеколога з Вінниці Лілії Лавренюк під ніком lililavr.com. У жінки 62 тисячі підписників та майже 884 тисячі лайків.  

  

У своєму блозі лікарка ділиться корисною інформацію для жінок та дівчат. Вона часто відповідає на питання, які турбують кожну, розповідає про зрізні захворювання, їх симптоми та лікуватися. Але при цьому, вона радить не займатися самолікуванням, а звертатися до лікаря.  

  

@lililavr.comОтвет пользователю @user4172927935452♬ оригинальный звук – Гинеколог Liliia Lavreniuk

@lililavr.com♬ оригинальный звук – Гинеколог Liliia Lavreniuk

Відео Лілі набирають від 6 тисяч до 53 тисяч переглядів. До речі, усю інформацію гінеколог розповідає українською.  

  

Ще один не менш важливий блог у Тікток від вінничанки Катерини (Kahu_eng). Дівчина навчає “тіктокерів” англійської. Зараз на неї підписані майже 46 тисяч людей. Усі її відео зібрали понад 731 тисячу лайків. Іноді ролики дівчини потрапляють в рекомендації і вона може набрати від 3000 до 131 тисячі переглядів.  

@kahu_engКакие ещё слова знаешь?? ##английскаялексика ##английскийза15секунд ##английскийязык ##dailylearnenglish♬ original sound – kahu_eng


Понад 50 тисяч підписників та 901 тисячу лайків має вінничанин Dannnikkk. Його відео переважно про те, як він підтягується на турніку на різних спортмайданчиках Вінниці. Майже кожне відео хлопця потрапляє в рекомендації та може набрати до 70 тисяч переглядів.  

  

@dannnikkkпоследний раз ??♬ оригинальный звук – ТОТ САМЫЙ?

На турніку молодик робить різні трюки. До прикладу, під час підтягування у висоті може перекрутитися або сісти на шпагат.    

@dannnikkk?♬ Touch It – Clean – Busta Rhymes


І розважальні і пізнавальні відео українською мовою знімає вінничанка Мирослава Слободянюк (mirosya_look). Майже кожен третій її відеоролик про Вінницю. Наразі вона має 32 тисячі підписників та понад 582 тисячі лайків. Її відео набирають від 4 тисяч переглядів до 87 тисяч.  

@mirosya_lookУкраїнки найкращі??Згодні??? ##вінниця ##хочуврек ##хочувтоп ##україна ##українатікток ##українка ##украина ##жінкиукраїни ##успех ##рекомендации ##деньги♬ Kings & Queens – Ava Max


До прикладу Мирослава розповідає про вінницькі трамваї, показує куди можна сходити у Вінниці, подає інформацію про легендарних жінок Вінниччини та України. 

@mirosya_lookЗ якого району Ти?❤️? ##вінниця ##мирося ##хочуврек ##хочувтоп ##місто ##україна ##космонавты ##поділля ##винница ##украина ##город ##рек ##топ ##трамвай ##рек ##v♬ Ратата – Konfuz

Попри це, іноді викладає відео зі своїм чоловіком, який старший від неї на 22 роки. Такі відео ніякого сенсу не несуть. Вони лише розважають аудиторію.  

@mirosya_lookТак і було? ##вінниця ##мирося ##хочуврек ##хочувтоп ##україна ##сімя ##чоловік ##любов ##украина ##винница ##муж ##давайгуляй ##королева ##любимый ##в ##смешно ##б♬ Давай Гуляй – Наташа Королёва

Ще один вінничанин, який проводить опитування на вулиці – mister_kostenko. Він теж не думає над питаннями, їх запозичує в інших блогерів. Хлопець має понад 28 тисяч підписників та 665 тисяч лайків. Часто його відео набирають від 3000 до 7000 переглядів. Коли ж відео стають “вірусними”, їх переглядає від 18 тисяч до 125 тисяч людей.  

  

@mister_kostenko##шмот ##Вулиця ##Питання♬ Выдыхаю боль – Даня Милохин

@mister_kostenko##Питання ##опитування ##вопросы♬ Венера-Юпитер – Ваня Дмитриенко

@mister_kostenko##вопрос ##Винница ##Вінниці ##вінницятікток ##улица♬ Cristal & МОЁТ – Morgenshtern

А от чим приваблюють користувачів Тікток відео вінничанки Вікторії Лисюк (lysiukviktoria) незрозуміло. Зараз її сторінка має 24 тисячі підписників та 228 тисяч лайків.  

  

Її україномовні ролики переважно про те, як вона з друзями збирається щось святкувати. На відео Вікторія зі своїми знайомими танцює під різну музику, їсть, одягається, влаштовує різні приколи, які зараз популярні в соцмережах.   

@lysiukviktoriaОсь так маму привітали друзі?Запросили музикантів.##вінниця ##рек ##україна♬ оригинальный звук – Лисюк Вікторія

@lysiukviktoriaЗ Днем Народження мамуся❤️❤️❤️##вінниця ##рек ##україна♬ Весна – Группа Глянец

Такі відео набирають від 700 до 1400 лайків. Якщо попали в рекомендації – 78 тисяч.  

  

@lysiukviktoriaЛюблю свою @natasamalicka ##україна ##вінниця ##рек

♬ оригинальный звук – user8980650803419

  

  

  

  

  

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin