Вінниця
25.04.2024
11.33° C
Вгору

У Вінниці спіймали квартирного злодія, який уже притягувався до кримінальної відповідальності  

26 квітня затримали жителя смт. Чернівці, який обкрадав будинки у Вінниці. На рахунку чоловіка десятки злочинів. Затримати допомогли пильні сусіди. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінниччини.  

Близько 14:00 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від  вінничанки про те, що із будинку по вулиці Затишній, в якому тимчасово ніхто не проживав, невідомий виносить речі. На виклик одразу ж прибули працівники поліції особливого призначення батальйону  «Вінниця» та оперативники. Підозрюваного  затримали із викраденим  неподалік будинку.  Для з’ясування усіх обставин  правопорушення  на місце події прибула слідча-оперативна група поліції. 

Як розповів заступник начальника Вінницького районного управління поліції Сергій Химич, 50-річний зловмисник, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, проник у будинок, звідки викрав усе майно. 

Зловмисника  поміщено до ізолятора тимчасового тримання, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За наявною  інформацією, затриманий  причетний до десятка аналогічних крадіжок з будинків у Вінниці.  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin