Вінниця
23.04.2024
12.4° C
Вгору

Вінничанин В’ячеслав Узелков знявся у серіалі куми Путіна “Паломниця”

У серіалі колишній боксер та кандидат у мери Вінниці В’ячеслав Узелков охрестився. Це йому порадила зробити дружина Віктора Медведчука, а також кума президента Росії, Оксана Марченко. Усі дії відбувалися в Зимненському жіночому Святогірському Успенському монастирі.

Про йдеться у серіалі “Паломниця”.

У сьомій серії кінострічки вінничанин В’ячеслав Узелков розповів про внутрішні хвилювання, скрутну життєву ситуацію та, за порадою авторки проєкту, охрестився.

“Дізнавшись про те, що я їжджу в паломницькі поїздки, багато моїх знайомих почали просити взяти їх із собою. Особливо, коли в їхньому житті починалася “чорна смуга”. Її зараз, мабуть, переживає і мій давній друг, боксер В’ячеслав Узелков. Я зрозуміла, що з ним відбувається щось недобре, коли він попросив взяти його в Зимове”, — розповіла Оксана Марченко.

Колишній боксер та шоумен поділився з телеведучою своїми особистими проблемами про те, що його сім’я “розвалилася”, з’явилися проблеми на роботі та зі здоров’ям. Зокрема розповів, що після бою він пережив інсульт, через який у нього порушилась вимова.

“Я – та оболонка, яка всередині повністю розвалюється”, — зазначив В’ячеслав Узелков.

Як відомо, у 2018 року боксер розлучився із дружиною Мариною Боржемською. Ініціатором розриву стала жінка. Після цього В’ячеслав Узелков публічно назвав колишню кохану “тварюкою”, яка його кинула. Оксані Марченко ж він розповів, що намагається повернути сім’ю, але всі спроби “як хвилі, які б’ються об скелі”.

Також шоумен зауважив, що не пам’ятає, чи хрестили його у дитинстві. На що Оксана Марченко відразу заявила, що єдиний вихід для нього – це віра.

У березні Оксана Марченко презентувала проєкт “Паломниця”, який створений на захист Української православної церкви Московського патріархату. Телеведуча є дружиною народного депутата України від політичної партії “Опозиційна платформа – “За життя” Віктора Медвечука та кумою президента Російської Федерації Володимира Путіна.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin