Вінниця
19.04.2024
3.72° C
Вгору

У зоні ООС нагородили вінницьких бійців. Чоловікам дали грамоти та відзнаки  

Сьогодні, 16 березня, в зоні АТО/ООС нагородили бійців батальйону “Вінниця” з нагоди сьомої річниці створення підрозділу. Вони отримали почесні грамоти та численні відзнаки. 

Про це повідомляють у Відділі комунікації поліції Вінницької області. 

“У складі добровольчого підрозділу вже сьомий рік поспіль служать патріотичні, мотивовані люди, більшість з яких змінили цивільні професії, взявши до рук зброю для захисту своєї країни. Більша частина бійців батальйону і сьогодні несуть службу в гарячих точках на Сході України та виконують бойові завдання, стримуючи ворога. Начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко відвідав їх на місцях несення служби на Донеччині. Керівник обласної поліції висловив подяку та шану поліцейським за той вклад, який вони внесли для захисту держави та кордонів, ризикуючи своїм життям і здоров’ям, для забезпечення правопорядку на території Донецької та Луганської областей”, — йдеться у повідомленні. 

Командиру батальйону Руслану Гурняку, який чотири роки очолює підрозділ, за мужність та доблесть, за дорученням штабу Операції об’єднаних сил, Іван Іщенко вручив нагрудний знак “Козацький хрест” 3-го ступеню. Керівник зазначив, що пишається бійцями, які за рівнем професійної підготовки, бойового духу, згуртованості, а також великою довірою населення  є прикладом для інших підрозділів поліції. 

Нагадаємо, в 2016 році батальйон особливого призначення “Вінниця” був визнаний громадою Попасної Луганської області найкращим підрозділом серед силових структур, підприємств і організацій, що діяли на території району. Його бійці, які несли там службу ще з липня 2014 року,  були чи не єдині, хто під час обстрілів міста надавали допомогу мешканцям, рятували людей з-під завалів, а також виконували функцію швидкої допомоги та пожежників. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin