Вінниця
20.04.2024
3.01° C
Вгору

Майже два мільйони гривень виділили на будівництво мереж каналізації у Вінниці

У Вінниці вирішили виділити 1,8 млн грн на будівництво мереж каналізації. Гроші перерахують з Фонду охорони навколишнього природного середовища міської ради.

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

Кошти Фонду охорони навколишнього природного середовища міської ради використовуються в інтересах охорони навколишнього природного середовища в місті, зокрема для цільового фінансування природоохоронних заходів, спрямованих на зменшення впливу забруднення навколишнього природного середовища на здоров’я населення. Цього року передбачено фінансування будівництва каналізації по вул.Москвіна,1 та 2 пр. Москвіна, а також на території приватного сектору квартального комітету “Добробут” мікрорайону Старе місто.

“На будівництво самопливної мережі каналізації по вул. Москвіна, 1 та 2 пр. Москвіна буде виділено 800 000 грн. А на будівництво мережі каналізації на території приватного сектору квартального комітету “Добробут” – 1 млн грн. Це залишок коштів, що утворився по спеціальному фонду бюджету Вінницької міської територіальної громади станом на перше січня цього року. А саме за рахунок надходжень від екологічного податку”, – зазначив директор департаменту економіки і інвестицій міської ради Максим Мартьянов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin