Вінниця
25.04.2024
18.54° C
Вгору

У Вінниці з міською владою зустрілися підприємці: про які плани говорили

Сьогодні, 14 квітня, у Вінницькій міській раді відбулося 1-ше установче засідання Ради підприємців при міському голові в оновленому складі. Сергій Моргунов розповів над чим працюватимуть впродовж наступних років.

Співголовою Ради підприємців за пропозицією самих представників вінницького бізнес-середовища обрали директора ТОВ «Зодчий» Тараса Ковальчука, про це повідомляється на фейсбук-сторінці Вінницької міськради.

До неї увійшли представники різних сфер бізнесу: харчової промисловості, гостинності, медичних послуг, промисловості, інформаційних технологій, будівництва, торгівлі, бізнес-асоціацій й спілок підприємців та інших.

Очільник міста Сергій Моргунов розповів новим членам Ради підприємців про своє бачення першочергових пріоритетів щодо розвитку економіки міста та взаємодії із бізнес-середовищем:

– Я налаштований досить серйозно активізувати промисловість у місті Вінниці. У 2016–2019 роках у нас відкрились три нових заводи, і це достатньо серйозний потенціал. Буквально на наступному тижні у нас розпочинається будівництво заводу «HEAD». Для нас важливим питанням є продовження реалізації проекту по реконструкції вінницького аеропорту, я маю на увазі злітно-посадкової смуги і аеровокзалу, де ми зможемо приймати в годину близько 500 пасажирів.

Це пожвавить бізнес-середовище і туристичну діяльність Вінницького регіону. Також сьогодні ми працюємо над створенням вантажного хабу для аероперевезень. Працюватимемо далі над створенням відповідних майданчиків для бізнес-середовища і, зокрема, створити Центр підтримки бізнесу, щоб в центральній частині міста був майданчик для надання консультативних послуг для нових підприємців. І в цілому налагоджувати комунікацію не тільки в середині міста та України, а й з нашими закордонними партнерами.

Тому ми сьогодні працюємо з нашими містами-побратимами щодо активізації саме економічної діяльності. У рамках міжрегіонального співробітництва нам також потрібно активізувати економічну діяльність – проведення відповідних форумів, створення майданчиків для комунікації між підприємцями тих чи інших країн, це, наприклад, міста Кельце (Польща) та Діжон (Франція).

 

 

 

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin