Вінниця
19.04.2024
4.96° C
Вгору

У Вінниці один з гостей кафе ножем поранив чоловіка і втік

В одному із вінницьких кафе між двома чоловіками виник конфлікт. В ході суперечки один із них поранив ножем іншого. Після скоєного зловмисник втік.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

12 квітня 33-річного зловмисника затримали на залізничному вокзалі у Вінниці. Ним виявився житель села Малі Крушлинці (Вінницький район).

“До поліції звернувся товариш потерпілого з повідомленням про те, що близько 13-ї години на площі Привокзальній, в одному із кафе міста, невідомий чоловік вдарив його знайомого ножем. Як з’ясувалося, 33-річний житель села Малі Крушлинці підсів до чоловіків за стіл та спровокував конфлікт, під час якого поранив супротивника. Після цього зловмисник почав тікати”, — розповів заступник начальника Відділу поліції №1 Вінницького районного управління Євген Повар.

Потерпілий детально описав нападника, що допомогло швидко його розшукати та затримати. Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За цим фактом відкрили досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України – “Хуліганство”. Підозрюваному загрожує до семи років в’язниці.

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin